0 0
Read Time:1 Minute, 25 Second

In de winter breng je veel tijd binnen door. Laat mistige ramen u er niet van weerhouden om te genieten van mooie uitzichten. Op ramen met een zwakke afdichting vormt zich condens, wat vooral voorkomt bij oudere ramen. Overmatige blootstelling aan hitte en vocht kan ook een zwakke afdichting veroorzaken. De beste manier om een ​​mistig raam te repareren, is door een glasbedrijf in te huren om het te vervangen. De voordelen van professionele glasreparatie wegen ruimschoots op tegen de mogelijke besparingen door alles zelf te doen. Dat gezegd hebbende, er zijn manieren om met een mistig raam om te gaan totdat u het kunt laten vervangen.

Hier zijn enkele tips voor het repareren van mistige ramen.

Koop een luchtontvochtiger

Mistige ramen duiden vaak op overmatig vocht in huis. Een makkelijke manier om van dat extra vocht af te komen is door te investeren in een luchtontvochtiger. Plaats de luchtontvochtiger in de buurt van uw mistige ramen en u hoeft zich geen zorgen meer te maken over mist. Luchtontvochtigers kunnen enorm in prijs variëren, dus zorg ervoor dat u voldoende onderzoek doet voordat u er een kiest.Verbeter de luchtcirculatie

Een goede luchtcirculatie helpt om beslagen ramen in een mum van tijd te verwijderen. De beste manier om de luchtcirculatie in uw huis te verbeteren, is door uw ventilatoren aan te zetten. U kunt ook ramen in andere kamers openen om de ventilatie in uw hele huis te verbeteren. Het voor de hand liggende probleem met het proberen de luchtcirculatie te verbeteren, is dat het uw huis veel kouder kan maken – en als u uw verwarming hoger zet om die koudere temperaturen te compenseren, leidt dit tot hogere energierekeningen.

wingman-montage.nl

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %